Kuki

EN MY

Kuki ialah fail teks halus yang dihantar oleh laman sesawang kami kepada peranti terminal anda untuk tujuan penyimpanan data tertentu. Dengan menggunakan kuki:

Kuki tersebut akan mengenalpasti peranti terminal anda, selalunya pelayar sesawang anda. Anda boleh memilih sama ada untuk membenarkan kami atau pihak ketiga (rakan kongsi pengiklanan atau analitik kami) untuk menetapkan kuki tersebut. Apabila kami menggunakan kuki bagi tujuan pengkhususan iklan kami atau menganalisis akses laman sesawang, kami akan memohon kebenaran anda terlebih dahulu pada waktu tersebut.

Untuk maklumat lanjut dan untuk menukar tetapan kuki anda, termasuk penarikan kebenaran anda, sila lawati Tetapan Kuki kami dari pautan pada bahagian bawah setiap laman sesawang.Cookie Setting

Kmai tidak menetapkan dan menggunakan kuki untuk tujuan pengiklanan atau analisis akses web kepada pengguna yang berumur bawah 18 tahun. Untuk memastikan polisi ini, kami memohon agar anda mengisyitiharkan bahawa anda berumur 18 tahun atau keatas apabila kami mengumpul kebenaran anda atas tetapan kuki kami bagi tujuan ini.